Partner worden?

Vraag je jezelf wel eens af....

 • Vraag je jezelf als professioneel trainer, coach of HR consultant wel eens af hoe jij je dienstverlening of de ontwikkeling van je medewerkers nog beter kunt vormgeven?
 • Ervaar je ook dat je als trainer en/of coach van je opdrachtgever steeds minder tijd krijgt om een gedragsverandering bij je kandidaten te realiseren?
 • Zoek jij als professioneel trainer en/of coach ook een manier waarop je onderscheidend kunt zijn in een markt waarin iedereen steeds meer op elkaar gaat lijken?
 • Wil je graag gebruikmaken van persoonlijkheidsprofilering bij de ontwikkeling van je kandidaten of medewerkers maar heb je geen zin in dure opleidings- en jaarlijkse licentiekosten?

Bovenstaande vragen zijn maar een greep uit de vragen die onze huidige partners ook hadden voordat ze met Personalcolor aan de slag gingen.


10 redenen om partner te worden:Partners1

1. Het meest complete persoonlijkheidsprofiel
2. In 6 talen beschikbaar
3. Werk zelfstandig en 24/7 binnen je eigen online Personalcolor account
4. Verrijkt je dienstverlening
5. Grote impact bij je kandidaten/medewerkers
6. Genereert extra omzet
7. Geen jaarlijkse licentiekosten
8. Kosteloze accreditatie training en ondersteuning achteraf
9. Sparren met ‘vakbroeders’ en delen van ‘best practices 
10. Krachtige leermaterialen tegen kostprijs beschikbaar


AccreditatietrainingVlagPersonalcolor

Voordat je als partner van Personalcolor aan de slag kunt doorloop je een accreditatietraining van 2 aparte dagen. Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Personalcolor filosofie
 • Psychologische voorkeuren
 • De 4 Personalcolor kleuren
 • Werkvormen en Personalcolor
 • Hoe werkt de Personalcolor portal?
 • Aan de slag met Personalcolor persoonlijkheidsprofielen in de praktijk
 • Personalcolor en teams
 • Coaching met Personalcolor

Na afloop van de 2 daagse training ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Personalcolor in de praktijk. Mocht blijken dat je na de training nog meer ondersteuning van ons wil hebben dan helpen wij je graag. Veel van onze bestaande partners ervaren deze extra aandacht als ‘onderscheidend’.


Leermaterialen en het boek ‘IK en de ander’

Naast de accreditatietraining helpen wij jou als partner ook doordat wij verschillende leermaterialen hebben ontworpen om het gedachtegoed van Personalcolor bij je kandidaten of medewerkers tussen ‘de oren’ te zetten.

Daarnaast hebben wij het gedachtegoed van Personalcolor op een eenvoudige en praktische manier vastgelegd in het boek ‘IK en de ander’. Door dit boek mee te geven aan je kandidaten of medewerkers beklijft het gedachtegoed van Personalcolor nog sneller en kan dit eenvoudig gedeeld worden met collega’s, vrienden en familie.

De leermaterialen stellen wij je tegen kostprijs ter beschikking.


Investering

De enige bijdrage die wij van jou als partner vragen is een initiële aanschaf, voorafgaande aan de start van de accreditatietraining, van 18 Personalcolor profielen, 18 boeken ‘IK en de ander’, het Personalcolor kaartspel (o.b.v. kostprijs) en de Personalcolor mat (ook o.b.v. kostprijs). Verder vragen wij een bijdrage in de kosten verbonden aan de accomodatie voor de accreditatietraining. Deze bedraagt Eur 95,- (alle bedragen excl. BTW). Alle overige kosten van de 2-daagse opleiding en bijbehorende lesmaterialen zijn volledig voor rekening van Personalcolor Nederland BV.

Kijk voor de eerstvolgende accreditatietraining op de Agenda op deze pagina (rechtsonder).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UA-68184308-1